Вчера цяла България гледа със затаен дух първата изповед на

...
 Вчера цяла България гледа със затаен дух първата изповед на
Коментари Харесай

Мрежата кипна след трогателната изповед на Алекс Сърчаджиева за смъртта на Ласкин

 

Вчера цяла България гледа със спотаен дух първата изповед на Александра Сърчаджиева след гибелта на Иван Ласкин. Обичаната актриса и водеща показа, че дъщеря им желала от майка й да изрови татко й от гроба му.

Пред Мариян Станков – Мон Дьо Алекс направи и  жесток роман за последните мигове на Иван и по какъв начин е научила, че е умрял .



Днес пък колежката на Сърчаджиева –  Гала, се възмутени след изявлението й, което даде за Ласкин .

Прочувствените думи на Александра трогнаха цялата мрежа и на профила й във фейсбук се появиха редица известия.

Ето и част от тях (публикуваме ги без редакторска намеса):

„ От през вчерашния ден ме е хванало за гърлото по-късно изявление на Мариян Станков с прелестната Александра Сърчаджиева. Рядко споделям сходна персонална информация с масите, само че за мен има две икони в българският спектакъл и кино и това са Пепа Николова и Чочо. Въпреки, че бях едвам на 18 години, когато си отиде Пепа, аз го претърпях много прочувствено прибрах се у дома и плаках дълго и на всички към мен им беше доста необичайно за какво, отишла си актриса - хубаво не я познаваш и така нататък След това по този начин беше и с гибелта на Чочо. А в този момент и Иван Ласкин. По стичане на събитията на моя близка другарка, най-хубавата другарка умря в болничното заведение малко преди Иван и той още беше жив, когато тя ми описа, по какъв начин Алекс се пробва да им вдъхне кураж и всякога им споделя, че има слънце и ще има и бял ден. Когато научих за това, че Иван Ласкин си е отишъл се разплаках, истината е, че да харесвах го, само че нямаше особенно място в сърцето ми, тогава се разплаках за Алекс, припомням си, че през мозъка ми мина единствено " Момиче, момиче защо те санкционира тоя живот?! ". След това се изсипа звук мръсотия, звук възхвали, звук гадости, а никой не сподели " Нека да замълча, дано да отдам респект с безмълвие ". Никой не се замисли, че този мъж има деца, че този мъж има жена, че този мъж има семейство. Всеки изрича мнение, срещнах даже някой да кълне - по този начин му се падало, бил пияч, бил не знам си какво. Просто замълчете за Вас този мъж е бил пияч, проблематичен, светец, рицар, бунтовник и всевъзможни клишета, само че за шепа хора този мъж е целият свят и този свят сега е най-черното място. И до ден сегашен чета толкоз гнусни неща по адрес на Пепа, Чочо и съм сигурна, че и за Иван няма да има прошка. Посегнаха на гроба на Пепа Николова, само че дано пощадим най-малко дребното, което е останало от това огромно сърце на Алекс да може да се изправи и да бъде майка и татко на София. Тя приключва изявлението с " Дано "... Дано, красавице нека имаш сили, нека това е последната ти такава разлъка и нека Господ най-сетне възнагради богато всички тия удари дето нанесе. А пък ние ДАНО се научим да замълчим “, написа Silviya Love Blog, която показа,че се усеща ядосано.



„ Гледам го това красиво момиче и рева... Много рева.. Може би както тя желае да заплаче и да излее всичко от себе си, само че не може... Мило момиче, толкоз си красива.. и мощна.. и изстрадала.. и въпреки всичко излъчваш наивна, детска добрина... От сърце и искам да откри сили и да бяга по зелената поляна с цветя, за която мечтае...Гледам я и рева... Мисля си - правиш си проекти за бъдещето, мечтаеш, плануваш, започваш пътешестване и в един миг целият ти свят се сгромолясва.. Няма я любовта, няма го най-скъпият ти човек, няма да живееш в никакъв случай повече както до в този момент... И рева и благодаря за това, което имам.. Благодаря на това момиче, че с думите си кара нас, които имаме хора, които обичаме и ни обичат и са живи и здрави до нас... Кара ни да оценим, да се засрамим даже, да обичаме в този момент, а не на следващия ден... Утре може и да няма.. или най-малко не за всички нас... Обичайте и се радвайте на хората към вас. Не планувайте, целувайте, прегръщайте и давайте обич... в този момент.. ОБИЧАЙТЕ ДНЕС! “, прикани Кристина Димитрова.



„ На пръв взор това е просто едно изявление. Двадесет минути. Плюс още една-две. Не просто си заслужава всеки един от нас да ги отдели. Би трябвало да го създадем. Всички. Защо ли? Защото останаха доста малко хора, от които можем в действителност да се учим - по какъв начин да обичаме, по какъв начин да страдаме.. въобще - по какъв начин да живеем! Това е от дребното същински истории - за едно момче и едно момиче, чиято обич е по-силна от всички граници, от всички светове. Момчето към този момент го няма. А момичето - то е изгубено. Това е началото на една по-различна история, в която едно слънце търси своя път, с цел да изгрее отново; в която една дребна птичка с пречупени криле би трябвало да се събере още веднъж, да пази дребното си и двете дружно да полетят към една поляна.. с маргарити! “, написа Далина Динкова Велчева.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР